Algemene Voorwaarden

– Laatst bijgewerkt 27 juni 2016 –

COLORI

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van COLORI en alle overeenkomsten in ons bedrijf ingevoerd. COLORI opereert onder de handelsnaam van Ron Offenbach Group , die onder de Nederlandse wet wordt erkend . Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland in De Wetering 101 , 4906 CT Oosterhout . Het bedrijf is ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel , hoofdstuk Oosterhout , met DCC nummer 20092690 .

ALGEMEEN

De leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle COLORI producten . Het is voor iedereen toegankelijk door middel van COLORI homepage www.Coloriwatches.com . Door de goedkeuring van deze voorwaarden na bevestiging van uw bestelling , wordt een bindende overeenkomst aangegaan . Op dezelfde manier wanneer uw bestelling is ontvangen , ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail ter bevestiging van uw bestelling

In geval van terugkeer , neem dan contact op de COLORI customer care team binnen 14 dagen en wachten op instructies alvorens actie te ondernemen . Het is de verantwoordelijkheid van de klant om te zorgen voor de verzending van de rendementen.

Zodra het punt is teruggekeerd , duurt het maximaal 14 dagen vanaf de datum van ontvangst voor een terugbetaling te verwerken en ten gunste van de wijze van betaling gebruikt .

Gegarandeerde prijs

Deze webpagina kan typografische fouten bevatten en de kleuren van de afgebeelde producten kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid . Daarom COLORI is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden als gevolg van fouten van de getoonde product sinds vermeld op voorhand.

Alle prijzen worden aangeboden op onze website worden getoond in euro en is inclusief 21% BTW , die voldoet aan de specifieke vereisten volgens de Nederlandse wet . In het geval dat een bestelling wordt geplaatst buiten de EU kunt u worden opgemerkt dat de lokale rechten van toepassing kunnen zijn , afhankelijk van uw regio , lokale gebruiken en belastingen. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening . Merk ook op dat COLORI geen beslissende controle over deze kosten . Daarom raden wij u aan contact op te nemen voor meer informatie met uw lokale douanekantoor .

COLORI behoudt zich het recht voor om zijn prijzen op elk moment te wijzigen . Echter, we het product op basis van de plaatsen van de bestelling factureren .

SHIPMENT KOSTEN

Verzendkosten is gratis wanneer uw bestelling boven de € 100 .
Verzending Benelux kost € 5
Europese scheepvaart kosten zullen € 10 .
Het internationale verschepen kosten zullen € 20.

VEILIG BETALEN ( OGONE )
We werken ons betalingssysteem door middel van Ogone.

LEVERING

De meeste bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen dagen worden verscheept nadat COLORI bevestiging van uw bestelling , mits betaling en de beschikbaarheid van de voorraad . De levertijd is afhankelijk van de ontvanger plaats en wijze van verzending .

COLORI kan niet verantwoordelijk voor het verlies van zending door verkeerde inschrijving van het afleveradres door de koper worden gesteld . In het geval dat er informatie nodig is, kan COLORI contact met u op voor verdere eis . Daarom moet er rekening mee houden dat een vertraging in de levering kan optreden .

In het geval van schade of onvolledige levering , moet worden geinformeerd naar de COLORI customer care team binnen 24 uur na ontvangst van de producten . Gelieve te wachten op instructies per e-mail over retourzending . Degenen die actie op hun eigen zonder kennisgeving aan ons zullen niet in staat zijn om alle kosten die werden gemaakt voor reparatie , noch kan ons niet verantwoordelijk voor de retourzending te houden claimen.

Bij bestelling vermist of ontvanger informeert ons dat het niet is aangekomen tijdens de verzending. De vordering zal worden onderzocht . Als het resultaat toont ons anders bijv. zending vermist als gevolg van een fout van vervoerder , zal een terugbetaling of nieuwe zending plaatsvinden . In het geval dat de overbrenging niet is aangekomen na 14 dagen , koper is verplicht om ons te informeren via e-mail binnen 14 dagen na kennisgeving.

AANSPRAKELIJKHEID

COLORI probeert de geschatte levertijd doelstellingen te bereiken en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen in de levering van een bestelling worden gehouden .

Proefperiode VERVAL EN Import kosten

Een koper heeft het recht om de overeenkomst te herroepen en om de bestelling binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling . In het geval dat een product beschadigd of onvolledig is, een koper is verplicht de COLORI customer care team op de hoogte via e-mail en om verdere instructies af te wachten ) .

Als een klant wil het recht van de herroeping om zijn overeenkomst te ontbinden en de bestelling terug te keren gebruiken, is het alleen toegestaan ​​om het product uit te pakken totdat dus om vast te stellen of te houden of terug te keren de goederen. Tijdens de proefperiode het product zorgvuldig moet worden behandeld en moet in de originele verpakking in geval van terugkeer . Moet het samen met alle accessoires (indien aanwezig ) in de originele staat en verpakking.

Bovendien is de koper is verantwoordelijk voor de retourzending en is aansprakelijk voor eventuele risico’s verbonden aan de terugkeer . Wij adviseren u om de retourzending te verzekeren en de verzegeling van de verpakking. Op deze manier heb je de mogelijkheid om vast te houden hebben vervoerder aansprakelijk wanneer zij vermist , beschadigd raakt of bij de ontvangst van een retourzending wordt ontkend. Wij adviseren u ook de originele bonnetje te bewaren voor het geval dat zaken zich voordoen .

We zullen niet voor eventuele verzendkosten door terug te wijten aan defect na gebruik. In het geval van intrekking binnen de proefperiode , zal COLORI de koper binnen 14 dagen crediteren na ontvangst van de retourzending ( geen krediet geldt ook voor de kosten van de retourzending ) op de rekening dat de koper gebruikt om de oorspronkelijke bestelling betalen .

Bovendien, als de klant wil de bestelling te annuleren terwijl deze wordt geleverd – zelfs als het nog niet is aangekomen bij het ​​leveren van adres- u als koper , is verantwoordelijk voor het terugsturen van het product op eigen kosten . Als de invoer belastingen, rechten of douane kosten van toepassing zijn, is de koper verplicht alle kosten te dekken.

GARANTIE EN REPARATIE

Uw aankoop bij COLORI wordt gegarandeerd voor een periode van vierentwintig ( 24) maanden vanaf de aankoopdatum onder voorwaarden en bepalingen van deze garantie . Het heeft betrekking op materiaal- en fabricagefouten op het moment van de aankoop van bestaande en komt alleen in werking als het garantiebewijs juist en volledig is .

De fabrikant garantie geldt niet in geval van:
Eventuele schade als gevolg van onjuist gebruik , gebrek aan zorg , nalatigheid , ongelukken ( deuken , breken , enz. ), Zoals krassen, stuiteren, vallen ;

Garantie is niet van toepassing op COLORI in het geval het wordt behandeld door niet- geautoriseerde personen zonder schriftelijke toestemming van de COLORI customer care team .

In geval van vragen over rendement en garantie, kan de koper altijd contact COLORI per e-mail: info@Colorishop.com

Persoonsgegevens en privacy

COLORI voldoet aan de privacy wet zoals beschreven in de ‘Wet Bescherming Persoonsgegevens ‘ (de ‘ Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens ‘ ) . Koper, bijvoorbeeld, heeft altijd de mogelijkheid om te zien , te wijzigen of om zijn / haar persoonlijke gegevens te verwijderen , door in te loggen op zijn / haar account op de website.

COLORI slaat de gegevens door de koper in een bestand ingevoerd. De gegevens worden gebruikt teneinde te voldoen aan de behoeften van de consument en zo lang als noodzakelijk is opgeslagen om te gaan met mogelijke problemen met betrekking tot de uitvoering van de bestelling . COLORI garandeert dat alle persoonlijke gegevens met zorg worden behandeld . De klanten persoonlijke gegevens zullen niet worden gedeeld met derden , met uitzondering van het vervullen van de opdracht of voor reparatie doeleinden. COLORI gegevens mag de koper om reclame producten aan de consument .

TOEPASBARE WETTEN

Nederlands recht is van toepassing op alle overeenkomsten en rechtsverhoudingen tussen COLORI en zijn klant , ongeacht waar de bestelling wordt geplaatst en verzonden.

Voor het downloaden van de Algemene Voorwaarden te printen, click here.