Algemene Voorwaarden

– Laatst bijgewerkt 27 juni 2016 –

COLORI

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van COLORI en alle overeenkomsten binnen ons bedrijf. COLORI opereert onder de handelsnaam Ron Offenbach Group , die onder de Nederlandse wet wordt erkend. Het hoofdkantoor van Ron Offenbach Group is gevestigd in Nederland op De Wetering 101, 4906 CT in Oosterhout. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, hoofdstuk Oosterhout met KvK nummer 20092690.

ALGEMEEN

De leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle COLORI producten. Deze zijn voor iedereen toegankelijk op de COLORI homepage www.Coloriwatches.com . Door de goedkeuring van deze voorwaarden, na bevestiging van uw bestelling, wordt een bindende overeenkomst aangegaan. Wanneer uw bestelling is ontvangen,  ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail ter bevestiging van uw bestelling.

In geval van retourneren, neem dan binnen 14 dagen contact op met het COLORI customer care team en wacht op instructies alvorens actie te ondernemen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant zorg te dragen voor de verzending van de te retourneerde producten.

Zodra het artikel is ontvangen, duurt het maximaal 14 dagen vanaf de datum van ontvangst om een terugbetaling te verwerken ten gunste van de klant.

Gegarandeerde prijs

De webpagina kan typografische fouten bevatten en de kleuren van de afgebeelde producten kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid. COLORI is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden als gevolg van een fout in het getoonde product zoals bovenstaand is vermeld.

Alle prijzen op onze website worden getoond in euro’s en zijn inclusief 21% BTW, en die voldoen aan de specifieke vereisten volgens de Nederlandse wet. Bij een bestelling van buiten de EU kunnen lokale rechten en belastingen van toepassing zijn, afhankelijk van uw regio. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten staan vast en hierover heeft COLORI geen beslissende controle. Daarom raden wij u aan om vooraf  informatie in te winnen bij uw lokale douanekantoor.

COLORI heeft het recht om ten alle momenten prijzen te wijzigen. Echter, het product wordt op basis van de geplaatste bestelling gefactureerd.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten binnen de Benelux zijn € 5,–.
Verzendkosten buiten de Benelux binnen Europa zijn € 10,–.
Verzendkosten buiten Europa zijn € 20,–.

VEILIG BETALEN ( OGONE )
We werken met het betalingssysteem Ogone.

LEVERING

De meeste bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verzonden nadat COLORI de bevestiging van uw bestelling en betaling heeft ontvangen en indien er voorraad beschikbaar is. De levertijd is afhankelijk van de woonplaats van de ontvanger en de wijze van verzending.

COLORI is niet verantwoordelijk voor het verlies van zending door verkeerde opgave van het afleveradres door de koper. In het geval dat er aanvullende informatie nodig is, kan COLORI contact met u opnemen voor verdere informatie. Mocht dit voorvallen dan dient er rekening mee gehouden te worden dat er vertraging kan optreden.

In het geval van schade of onvolledige levering , dient het COLORI customer care team binnen 24 uur na ontvangst van de producten geïnformeerd te worden. Gelieve te wachten op instructies per e-mail over retourzending. Degenen die actie ondernemen zonder kennisgeving aan ons zullen niet in aanmerking komen voor creditering van alle kosten die worden gemaakt voor reparatie , ook kan COLORI niet verantwoordelijk voor de retourzending worden gehouden.

Bij een vermiste bestelling dient de ontvanger COLORI te informeren dat het pakket niet is aangekomen. De vordering zal door ons worden onderzocht. Mocht blijken dat de zending vermist is als gevolg van een fout van de vervoerder, dan zal een terugbetaling of nieuwe zending plaatsvinden. In het geval dat het pakket niet is aangekomen na 14 dagen, is de koper verplicht om ons, binnen 14 dagen na kennisgeving via e-mail te informeren.

AANSPRAKELIJKHEID

COLORI probeert de geschatte levertijd te bereiken, en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen van de levering.

Proefperiode Verval en Import kosten.

Een koper heeft het recht om de overeenkomst te herroepen en om de bestelling binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst te retourneren. Als een product beschadigd of onvolledig is dan is de koper verplicht het COLORI customer care team per e-mail op de hoogte te stellen en om verdere instructies af te wachten.

Het is toegestaan om het product uit te pakken om vast te stellen of het product wordt behouden. Mocht de klant gebruik willen maken van het recht op herroeping en het producten willen retourneren, dan dient er zorgvuldig om gegaan te worden met het product tijdens de proefperiode. Mocht het product niet worden behouden, dan dient het product in de originele staat tezamen met alle accessoires (indien aanwezig) en verpakkingen worden geretourneerd. 

De koper is verantwoordelijk voor de retourzending en is aansprakelijk voor eventuele risico’s verbonden aan het retourneren. Wij adviseren u om zorg te dragen voor een juiste verpakking en de retourzending te verzekeren. Dit geeft u de mogelijkheid om de vervoerder aansprakelijk te stellen bij vermissing of beschadiging veroorzaakt door de vervoerder. Wij adviseren u ook de originele bon die u ontvangt van de vervoerder te bewaren voor het geval dat een van de bovenstaande zaken zich voordoen.

We zijn niet aansprakelijk voor eventuele verzendkosten voor retourneren van producten met een defect na gebruik. In het geval van retourneren binnen de proefperiode , zal COLORI de koper binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen (de kosten van de retourzending worden niet gecrediteerd) op hetzelfde rekeningnummer als door de koper is gebruikt om de oorspronkelijke bestelling te betalen. 

Mocht de klant de bestelling willen annuleren terwijl deze wordt geleverd en nog niet aangekomen is bij het afleveradres van de koper, dan is de koper verantwoordelijk om de kosten te betalen om het product terug te sturen. Wanneer er eventuele invoerbelastingen, rechten of douane kosten van toepassing zijn is de koper verplicht alle kosten te dekken.

GARANTIE EN REPARATIE

Na de aankoopdatum heeft u een garantie van vierentwintig (24) maanden onder de voorwaarden en bepalingen van de garantie. De garantie heeft betrekking op materiaal en fabricage fouten. Om recht te hebben op de garantie dient het garantiebewijs juist en volledig te zijn.

De fabrieksgarantie geldt niet in geval van:
Eventuele schade als gevolg van onjuist gebruik, gebrek aan zorg, nalatigheid, ongelukken (deuken, breken, enz.), Zoals bijvoorbeeld schade ontstaan door vallen.

Garantie is niet van toepassing op COLORI in het geval dat een reparatie wordt behandeld door niet- geautoriseerde personen zonder schriftelijke toestemming van het COLORI customer care team.

In geval van vragen over retourneren en garantie, kan de koper altijd contact  met COLORI opnemen, dit kan per e-mail: info@colorishop.com

Persoonsgegevens en privacy

COLORI voldoet aan de privacy wet, beschreven in de ‘Wet Bescherming Persoonsgegevens‘ (de ‘Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens‘). Koper heeft altijd de mogelijkheid om deze in te zien, te wijzigen of om zijn / haar persoonlijke gegevens te verwijderen, door in te loggen op zijn / haar account op de website.

COLORI slaat de gegevens van de koper op in een bestand. De gegevens worden gebruikt om te voldoen aan de behoeften van de consument en worden zo lang als noodzakelijk opgeslagen om mogelijke problemen na te gaan met betrekking tot de uitvoering van de bestelling. COLORI garandeert dat alle persoonlijke gegevens met zorg worden behandeld. De persoonlijke gegevens van klanten zullen niet worden gedeeld met derden, met uitzondering van het vervullen van de opdracht voor reparatie doeleinden. COLORI mag de gegevens van de koper gebruiken ten behoeve van COLORI reclame producten.

TOEPASBARE WETTEN

Nederlands recht is van toepassing op alle overeenkomsten en rechtsverhoudingen tussen COLORI en zijn klant , ongeacht waar de bestelling wordt geplaatst en verzonden.

Voor het downloaden van de Algemene Voorwaarden te printen,  click here.